Crimă la Soroca: un bărbat de 64 de ani și-a înjunghiat fiul de 36 de ani

0
5370

  Un conflict iscat între un sorocean de 64 de ani și fiul său de 36 de ani a fost soldat cu vărsare de sânge – bătrânul i-a aplicat o lovitură cu cuțitul celui căruia i-a dat viață.

   Victima a fost transportată la Spitalul raional din Soroca, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore…. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal, iar circumstanțele producerii altercației dintre cei doi se stabilesc.

După cum ne-a relatat doctorul Valeriu Bordian, vice-directorul Spitalului raional din Soroca, în prezent starea bărbatului este satisfăcătoare și viața lui este în afara oricărui pericol.

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentRezultatele sondajului: Ce cadou își doresc femeile de 8 Martie?
Articolul următorDroguri puse în borcane de trei litri și ascunse în PĂMÂNT la Florești. Captura polițiștilor depășește trei MILIOANE de lei / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.