Covid-19: +281 de cazuri noi de infectare. În raionul Soroca: +1

0
737

   După trei zile cu peste 300 de infectați, ba chiar și cu peste 400!, astăzi numărul a scăzut, dar totuna situația rămâne îngrijorătoare în Republica Moldova. În raionul Soroca, însă, lucrurile au intrat, se pare, pe făgașul normal or, numărul de cazuri înregistrate în ultimile zile ne vorbesc despre o stabilizare a situației.

Astfel, astăzi au fost înregistrate „doar” 281 de noi cazuri de infectare, dar…și numărul de teste efectuate a fost dublu mai mic decât în zilele anterioare.  Din numărul total de cazuri din această zi, 15 sunt lucrători medicali: medici– 4, asistenți medicali – 6, personal auxiliar – 5. Alte 202 persoane s-au vindecat. În total, 6623 persoane au fost tratate de COVID-19.

Cu părere de rău, numărul deceselor a ajuns la 406:

Deces 400: Femeie de 66 ani. Internată la data de 8 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 401: Bărbat de 45 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 4 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 402: Bărbat de 60 ani, din raionul Cahul. Internat la data 10 iunie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică, insuficiență cardiacă.

Deces 403: Bărbat de 70 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 3 iunie, la Spitalul Clinic Bălț. Comorbidități: edem cerebral, fibrilație atială cronică, cardiopatie mixtă.

Deces 404: Femeie de 63 ani, din raionul Fălești. Internat la data de 2 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială.

Deces 405: Femeie de 71 ani, din raionul Rîșcani. Internată în stare gravă, la data de 12 iunie, la Spitalul Raional Rîșcani. Comorbidități: diabet zaharat decompensat formă gravă, obezitate.

Deces 406: Bărbat de 59 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 1 iunie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: ciroză hepatică, pancreatică cronică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.