Coronavirusul amână concursul „Miss Soroca 2020”

0
642
Foto: arhiva OdN 2019

Concursul de frumusețe Miss Soroca, devenit o tradiție la Soroca, va fi desfășurat mai târziu decât a fost planificat inițial. Potrivit responsabililor de organizare de la Primăria Soroca, decizia a venit în urma circularei  Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, prin care recomandă evitarea implicării copiilor în activități de masă. Asta în contextul măsurilor de profilaxie a coronavirusului, întreprinse în țara noastră.

Astfel, concursul va fi desfășurat la 26 martie, precizează organizatorii, în sala de festivități a Palatului de Cultură din municipiul Soroca. Începutul este la ora 15:30.

Doritoarele de a participa, pot depune dosarele până la data de 25 martie, ora 18:00, la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, situat pe adresa: str. Mihail Sadoveanu nr. 21, municipiul Soroca. Mai multe detalii aflați la numărul de telefon: 230 23619, persoana de contact: Carolina Ursachi.

Concursul ”Miss Soroca 2020” este organizat în parteneriat de către Consiliul Raional Soroca, Primăria Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, Consiliul Raional al Tinerilor Soroca și Consiliul Local al Tinerilor Soroca.
Parteneri media: Observatorul de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.