Coronavirus: granițele externe ale UE ar putea rămâne închise încă pentru o lună

0
192

Comisia Europeană a propus miercuri ca granițele externe ale Uniunii Europene să rămână închise până pe 15 mai, prelungind restricţiile actuale impuse pentru a limita pandemia de COVID-19. Este vorba de a interzice așa-numitele călătorii ne-esențiale.

„Toate statele membre au pus în aplicare cu succes măsuri de distanţare socială pentru a limita interacţiunea socială şi a încetini răspândirea virusului. Restricţia privind călătoriile neesenţiale către UE din ţările terţe completează aceste măsuri la frontierele externe ale UE” – a declarat Margaritis Schinas, vicepreşedinte al Comisiei Europene pentru promovarea modului nostru de viaţă european.

sursa: moldova.europalibera.org

Articolul precedentÎNTREBAREA CITITORILOR: Unde ne adresăm, dacă prețurile din magazine sunt majorate brusc pe timp de COVID-19?
Articolul următorOMS cere ca pandemia de coronavirus să nu fie „politizată”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.