Copiii talentați au oferit lecții de crearea a florilor

0
60

Pasiunea, talentul, creativitatea și energia, au fost în capul mesei la activitatea desfășurată de Studioul decorativ –aplicativ “Pasiune și iscusință” de la Centrul de creație al copiilor și adolescenților “Speranța” din Soroca. Copiii care frecventează studioul au ținut un master-class și au învățat toți doritorii să creeze flori din biser.

Activitatea a fost petrecută la Biblioteca Publică “Mihail Sadoveanu” din Soroca, în cadrul Clubului “Floare Albastră”. Anastasia Tâltu, Andreea Munteanu, Sofia Capcelea și Laura Mâțu, ghidate de conducătoarea Luminița Munteanu, i-au învățat pe membrii clubului cum sunt create florile din mărgelușele mici și colorate. Master-classul cu genericul “Împletirea florilor din biser” a reușit să trezească interesul celor prezenți, care nu au ezitat să se implice în procesul de confecționare a florilor. Astfel, în final a fost realizat un buchet de flori, alcătuit din petalele realizate de participanții amatori.

Pentru copiii de la studiou a fost o experiență care le-a oferit posibilitatea să-și demonstreze iscusința și dibăcia pe care au învățat-o. Pentru desfășurarea acestei activități, elevele și conducătoarea lor au fost decernate cu diplome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.