Copiii din satele Dărcăuți, Malcăuți, Bădiceni, Grigorăuca, Baxani și Visoca vor realiza un film cu desene animate 

0
62

   În cadrul proiectului „Cetățeni activi pentru apă potabilă în localitățile grupului Vest din r. Soroca”, prin intermediul programului „Abilitarea cetățenilor in Republica Moldova” finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, copiii din localitățile-beneficiare Dărcăuți, Malcăuți, Bădiceni, Grigoreuca, Baxani, Visoca r. Soroca, ghidați de expert în domeniu, vor elabora filmul cu desene animate „Iepurașul Darcu bea apă curată”.

Astfel, copii de  10 – 15 ani din satele Dărcăuți, Malcăuți, Bădiceni, Grigoreuca, Baxani și Visoca r. Soroca au participat la webinarul  „ÎNSUFLEȚIREA DESENELOR” cu Mihaela Buzgan, artistă și animator din Moldova, care a studiat animația de personaj la Universitatea la The Animation Workshop VIA University în Danemarca. Urmează o muncă captivantă!.

 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentLocuitorii satului Baxani au demonstrat că le pasă și au schimbat în bine „fața” localității natale
Articolul următorAlimentare, Apă, Sanitație – care este gradul de satisfacție a populației cu privire la aceste trei servicii?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.