Consiliul Raional de Tineret din Râșcani și-a ales conducerea

0
362
foto: https://www.facebook.com/GeneratiaZ.CRTR

În orașul Râșcani a avut loc ședința Consiliului Raional de Tineret, unde s-au întrunit cei mai activi și neliniștiți tineri din regiune. La ordinea zilei au fost două subiecte importante – alegerea organelor de conducere și aprobarea raportului de monitorizare a politicilor de tineret.

La ședință au fost alese Victoria Țîțu președinte, Mihaela Doroftei și Cătălina Covali, vicepreședinte și Arina Cheptanaru, secretar al CRT. Totodată a fost dezbătut Raportul de monitorizare a politicilor de tineret pe raionul Râșcani și fost aprobat brandbook-ul Consiliului Raional de tineret Râșcani.

Acțiunea a avut loc în cadrul Proiectului „Generația Z” implementat de Asociația Obștească „Generația Viitorului” din Râșcani, care și-a propus să ofere tinerilor instrumentele necesare și accesul la informație, ca tinerii să fie mult mai activi, iar prin implicare să dezvolte o punte de legătură cu autoritățile publice locale.

Activitățile de la Râșcani sunt parte a Proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS), care va oferi în perioada anilor 2019-2021 granturi în valoare de circa 3 milioane de euro Organizațiilor Societății Civile, care își desfășoară activitatea în afara orașului Chișinău. Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent ”Expert-Grup”, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat. Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său
este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.