CONCURS FOTO PENTRU SOROCENI: Mândru de familia mea

0
919

Familia este o sursă de iubire, respect, grijă și afecțiune. Mama, tata,  surorile, frații și bunici sunt cei care ne iubesc necondiționat și care ne sunt alături la bine și la greu. Cele mai fericite momente din viață sunt cele care le petrecem împreună cu familia. Iar pozele din albumul cu fotografii ale familiei sunt adevărate delicii sufletești.

De Ziua Internațională a Familiei ziarul ODN te invită să participi la concursul de fotografii ,,Mândru de familia mea,,

Ce trebuie să faci?
*Publică ÎN COMENTARII, la această postare de pe pagina de Facebook a Observatorului de Nord,  o fotografie famialia ta (părinți, frați, surori, bunic și bunici), iar cea mai apreciată dintre toate va fi câștigătoare.

*Scrie hashtagul: #familiamea, numele, prenumele și localitatea;

*Invită-ți prietenii să voteze fotografia ta cu un LIKE.

Votarea va avea loc pe pagina de Facebook “Observatorul de Nord”, și la final vom alege finaliștii cu cele mai multe like-uri.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate, despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs, iar cele mai apreciate fotografii vor fi publicate și în ziarul Observatorul de Nord.

Termenul limită – 15 mai 2023.

Atenție! Cu cât mai repede te înscrii în concurs – cu atât mai multe șanse de câștig ai! SUCCES TUTUROR!


Articolul precedentSondaj: Cum credeți când va adera Republica Moldova la Uniunea Europeană?
Articolul următorPrimăria Soroca a alocat 290.000 de lei pentru înnoirea a 100 metri de gard
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.