Comercianții din Soroca sunt împotrivă ca piețele comerciale să lucreze doar 3 din 7 zile

0
1062

Comisia națională extraordinară de sănătate publică a hotărât să restricționeze activitatea piețelor comerciale. În perioada 17 februarie – 1 martie activitatea acestora se va desfășura doar în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Astăzi vânzătorii au plecat revoltați la autoritățile locale pentru a-și spune păsul. Oamenii cer să fie ascultați și să nu fie lăsați să-și rezolve singuri problemele. Autoritățile publice locale au explicat care este situația reală și au răspuns vânzătorilor la întrebările puse.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentAstăzi, alte 1340 cazuri de infectare, inclusiv 6 cazuri în raionul Soroca
Articolul următorReimaginarea diplomației în lumea post-COVID: o perspectivă indiană
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.