CNA întreabă consilierii dacă prejudiciul cauzat bugetului de construcția stadionului raional de la Rublenița este considerabil sau nu prea

0
390

O sesizare a Direcției Generale Teritoriale „Nord” al Centrului Național Anticorupție a fost transmisă consilierilor raionali. Aceștia urmează să se expună dacă bugetului raional i-au fost aduse prejudicii considerabile sau neconsiderabile în cadrul proiectului de construcție a stadionului raional de la Rublenița, care a fost blocat și abandonat. 

Suma totală este de peste trei milioane lei. În funcție de răspunsul aleșilor locali, CNA va decide cum va continua mai departe urmărirea penală.

Despre acest subiect au discutat și consilierii raionali la ședința Comisiei pentru buget, finanțe și administrarea patrimoniului a Consiliului raional Soroca. Vedeți secvențe video de la o oră și 4 minute.

Amintim că în 2019, în preajma alegerilor locale, Consiliul Raional Soroca a început construcția Stadionului Raional de fotbal cu tribune și acoperiș artificial, cu capacitatea de 1200 locuri. Alegerile au trecut, conducerea raionului s-a schimbat, iar stadionul a rămas în așteptarea zilelor mai bune.

CITIȚI ȘI:

Problema stadioanelor din Soroca și Rublenița: PUNCT ȘI… DE LA CAPĂT

CR dorește să expertizeze lucrările de construcție a stadionului din satul Rublenița

Construcția stadionului de la Rublenița a reintrat în atenția autorităților

Procuratura și judecătoria Soroca au fost sesizate în privința abandonării construcției stadionului raional de la Rublenița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.