Cine va deveni “Miss Soroca 2018”?

0
69

Astăzi se va desfășurat o nouă ediție a concursului de frumusețe “Miss Soroca”. În competiția din acest an s-au înscris cinci concurente din municipiul Soroca și din câteva sate din raion.

Pentru a obține titlul mult dorit, concurentele vor fi supuse mai multor probe: Prezentarea, pentru care au la dispoziție șapte minute; Proba de inteligență, în care participantele se vor expune, timp de cinci minute, la tema  “Cum trebuie de dezvoltat viitorul tinerilor în municipiul Soroca”; Prezentarea artistică, este proba în care pretendentele la titlul de “Miss” demonstrează ce talente au, având la dispoziție 10 minute. Organizatorii au pregătit  și o probă surpriză, condiția cărei se va anunța în timpul concursului. Totodată, participantele vor mai trece o probă cu genericul “Viitoarea mea profesie” (10 min.), dar și tradiționala probă a eleganței – “Defilarea în rochie de seară” (6 min.).

Toate participantele vor primi diplome și premii bănești, iar învingătoarea va obține și  titlul de “Miss Soroca”.

Anul trecut, învingătoarea concursului a devenit Iana Vasilian.

Competiția are loc în sala de festivități a Palatului de Cultură Soroca și începe la ora 15.00.

Concursul este organizat de Primăria oraşului Soroca, în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA şi Consiliul Local al Tinerilor Soroca. Scopul concursului este promovarea imaginii pozitive a adolescentelor în societatea contemporană, cultivarea gustului de frumusețe, promovarea participării active a tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.