Cine sunt câștigătoarele și eroina proiectului “Schimbarea începe cu tine”? / VIDEO

0
617

Anunțam săptămâna trecută că la Soroca a fost dat start proiectului “Schimbarea începe cu tine”, care-și propune să schimbe total look-ul (dar și sufletul) unei Eroine din raionul Soroca. Ideea aparține unor sorocence: Olga Chiroșca, Instagram blogger și Romina Toporovscaia, MAKE-UP artist.

Ieri a avut loc selectarea câștigătorilor, iar Observatorul de Nord a difuzat evenimentul în direct. Astfel eroina a fost desemnată utilizatoarea de Instagram @gabydenemi, soroceancă, mamă a doi copii, care potrivit organizatorilor va avea parte de un schimb total de look (machiaj, coafură, haine, încălțăminte, procedură la cosmetolog și regim alimentar personalizat.

Totodată au mai fost alese cinci câștigătoare: @___evelina___123, @sicorschi2103 și @_oberneac_989 – cursuri de auto-machiaj, @__.andreea._o_ – peeling cu carbon și @verbii1717 – un regim alimentar personalizat Fit Nutrition.

https://www.facebook.com/observatorul.md/videos/282547939920809

Sponsorii acestui proiect sunt Olga Chiroșca (Instagram blogger), Romina Toporovscaia (make-up artist și coafor), Rodica Rusu (nutriționist și antrenor), Ela Onuța (cosmetolog), “Divine Boutique” (magazin de haine), “Tiras” (magazin de încălțăminte), Roman Pulbere (fotograf), iar partenerul media este
“Observatorul de Nord”.

Articolul precedentLa Cosăuți, Vasilcău, Trifăuți și Egoreni lumea se implică și…reușește
Articolul următorVIDEO// Doctor Eugenia Rezuș: A fost și este greu în pandemie, dar va fi și bine, cu siguranță!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.