Cinci persoane sunt propuse pentru titlul de “Cetățean de Onoare al municipiului Soroca”

0
1102

La ședința Consiliului Municipal de mâine, 25 septembrie 2020, în ordinea de zi este și subiectul conferirii titlului de “Cetățean de Onoare al municipiului Soroca”. Candidații au fost înaintați de grupuri de inițiativă, consilieri și administrația primăriei.

Cei cinci candidați la acest titlu sunt: Claudia Ivanov, conducătoarea ONG-ului “Razele Viitorului”, Ludmila Ciobanu, Șefa Centrului de Sănătate Soroca, Valeriu Matei, Directorul Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu” de la Chișinău, Ecaterina Trofimov, Directoarea Agenţiei Teritoriale Soroca a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină și Iurie Tănase, Consilier raional.

Până în prezent 67 de persoane au devenit Cetățeni de onoare ai municipiului Soroca, lista acestora o puteți vedea în articolul de mai jos.

Cine sunt cetățeniii de onoare ai municipiului Soroca?


Articolul precedent  În Europa și America explozie de infectări, iar în China – 0 (zero) cazuri!
Articolul următorNu este o glumă: Arderea frunzelor dăunează grav sănătății
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.