Cinci metode care te pot ajuta să scapi de gândacii de bucătărie (taracani)

0
359

Momentul în care constați că locuința ta a fost invadată de gândacii de bucătărie este foarte neplăcut, iar imediat după ce constați prezența acestora trebuie să folosești cele mai eficiente metode de combatere a lor. Iar asta deoarece cu cât vei aștepta mai mult, cu atât combaterea va fi mai dificil de realizat.

Pe lângă faptul că reprezintă o prezență foarte neplăcută, gândacii pot fi foarte periculoși pentru sănătatea ta, iar de aceea ar trebui să pui foarte mult accent pe combaterea lor. Din fericire, metode de combatere a gândacilor există o mulțime.

Îți vom recomanda și noi cinci metode la care poți apela pentru a scăpa de gândaci. Iată care sunt acestea:

Folosește un insecticid

Folosirea unui insecticid anti gândaci de bucătărie se poate dovedi a fi cea mai inspirată soluție. Iar asta deoarece, atâta timp cât alegi să folosești un insecticid bun, vei scăpa foarte ușor de gândaci. În oferta noastră găsești insecticidul MaxForce IC Gel, cel mai cunoscut insecticid pentru combaterea gândacilor.

Îți recomandăm și ție să îl folosești iar rezultatele sigur nu te vor dezamăgi.

Mai multe produse tip insecticid anti gândaci vei găsi dacă dai click aici.

Ultrasunetele pot ține gândacii departe

Un alt mod foarte eficient de a scăpa de gândaci implică folosirea unui aparat cu ultrasunete. Magazinul nostru online îți pune la dispoziție o mulțime de aparate cu ultrasunete care promit o eficiență maximă și totodată care au prețuri foarte bune. Prin urmare, ar trebui să arunci o privire.

Gândacii de bucătărie se pot dovedi a fi foarte sensibili la emiterea ultrasunetelor, iar de aceea ar trebui să încerci această metodă. Ei vor fi îndepărtați de pe proprietatea ta și te vei putea bucura de o locuință curată, lipsită în totalitate de gândaci.

Sună bine, nu? Atunci folosește un aparat cu ultrasunete anti gândaci!

Capcane adezive pentru gândaci

Dacă nu te încântă ideea folosirii unui insecticid în locuința ta și nici nu vrei un aparat cu ultrasunete, atunci ai putea lua în calcul capcanele adezive pentru gândaci. Reprezintă o metodă ieftină de a alunga gândacii, iar dacă nu există foarte multe exemplare de gândaci la tine în locuință, atunci s-ar putea dovedi a fi o metodă eficientă.

Încearcă această capcană adezivă anti gândaci cu feromoni și sigur vei scăpa foarte rapid de gândacii care ți-au stricat ziua.

Folosește zahăr și bicarbonat de sodiu

Dacă te interesează un mod natural de a scăpa de gândacii de bucătărie, atunci ai putea folosi două ingrediente pe care sigur le ai în bucătărie. Folosește zahăr și bicarbonat de sodiu, în cantități egale. Amestecă aceste două ingrediente și presară apoi în locurile unde există gândaci. Aceștia vor fi atrași de zahăr, iar bicarbonatul de sodiu îi va ucide.

Frunzele de dafin te pot scăpa de gândaci

Un alt ingredient pe care sigur îl ai în bucătărie și care te poate scăpa de gândaci este reprezentat de frunzele de dafin. Se pare că parfumul acestora este foarte neplăcut pentru gândaci, iar de aceea ar trebui să mărunțești frunzele de dafin, iar pulberea obținută poate fi folosită pentru combaterea lor. Astfel, gândacii vor decide să părăsească locuința ta.

Același efect îl are și oțetul alb, așa că poți stropi cu el zonele în care sunt prezenți gândacii iar astfel vor fi alungați.

Ei bine, metode naturale mai există o mulțime. Se mai pot folosi castraveți, ulei de lavandă, ulei esențial de eucalipt, acid boric plus multe alte produse de acest tip, însă eficiența nu va fi niciodată aceeași precum în cazul unui insecticid sau a unui aparat cu ultrasunete. De aceea ar trebui ca primele recomandări să aibă prioritate.

Sursa: fara-daunatori.ro

  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentOficiali din raionul Soroca și Județul Brăila au discutat despre încheierea Acordului de parteneriat dintre două instituții de învățământ
Articolul următorPrețul la curentul electric s-a micșorat aproape cu un leu – vom plăti 4,65 lei/kWh

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.