Chemare de la AO “Angelus Soroca”:  Direcționează impozitul pe venit pentru speranță.

0
66

În luna februarie a demarat campania 2%, în cadrul căreia orice persoană fizică are posibilitatea de a direcționa 2% din impozitul pe venit care a fost achitat statului, către Asociația Obștească „Angelus Soroca”, în scopul susținerii persoanelor cu boli incurabile.

Este foarte important că putem ajuta aceste persoane fără a scote bani din buzunar și singuri puteți decide unde va merge o parte din impozitul Dumneavoastră pe venit.

Vă îndemnăm să contribuiți la susținerea persoanelor cu maladii incurabile care zilnic suferă dureri insuportabile si au mare nevoie de suportul nostru. Totodată va puteți înscrieți și la tombola care va fi organizată la finele campaniei de către Asociația Obștească ,,Angelus Soroca,, pentru Călătoria Gratuită la Mare în Grecia.

Procedura este foarte simplă. Când vă deplasați la Serviciul Fiscal de Stat pentru a verifica dacă statul vă este dator cu ceva sau nu, atunci doar menționați ca vreți să direcționați 2% pentru asociația Angelus Soroca, indicând codul nostru fiscal.

 Nu vă costă nimic! Nu pierdeți nimic! Nu e din banii proprii! E din banii statului!  Cod Fiscal    1013620006182

Mai multe detalii pe adresa: or. Soroca, str. M.Malamud 10/2 (lîngă hotel Nistru). Tel.069589838, email: angelus.soroca@gmail.com


Articolul precedentPromovarea conceptului de „specializare inteligentă” in dezvoltarea regională in Republica Moldova
Articolul următorUE, Germania și OMS – încă o mână de ajutor pentru Republica Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.