Cetatea Soroca – „eroina dronelor” (VIDEO)

0
52

După restaurare, Cetatea Soroca a devenit „vedeta” mai multor filmulețe și producții, care scot în evidență frumusețea specifică a cetății. Anual, fortăreața este vizitată de sute de vizitatori și turiști, din diverse colțuri ale țării și ale lumii. Cu ajutorul tehnologiilor moderne, aceasta a ajuns a fi intens mediatizată și promovată în mediul virtual.

Unele din cele mai populare imagini realizate în ultima perioadă cu Cetatea Soroca sunt cele obținute cu drona. Tot mai des urmărim secvențe video filmate la înălțimea zborului de pasăre, în care cetatea arată mai înălțătoare și mai splendidă ca niciodată.

Cetatea Soroca, dar și alte atracții turistice ale localității, filmate cu drona:

Ne reamintim de legenda Cetății Soroca și de istoria acestui meleag, care este strâns legată de etniile ce locuiesc pe acest teritoriu. În continuare, filmul documentar „Diversitatea etnică – Patrimoniul orașului Soroca”:

Tehnologiile moderne ne oferă posibilitatea să admirăm în detalii și din toate unghiurile cele mai deosebite locuri.  Mai nou, pe rețelele de socializare, au apărut fotografii realizate la 360 grade cu Cetatea Soroca. Ele pot fi admirate AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.