Certificatul medical nu va mai fi necesar pentru restabilirea permisului de conducere

0
694

În caz de pierdere, furt sau distrugere, precum și în cazul schimbării numelui titularului permisului de conducere emis de autoritatea competentă din Republica Moldova, pentru restabilirea și preschimbarea permisului de conducere, nu se va mai solicită suplimentar adeverința medicală (Formularul nr.083/e) a conducătorului de vehicul şi a candidatului pentru obținerea permisului de conducere.

În acest sens, astăzi, 3 iunie, Guvernul a aprobat modificarea Regulamentului cu privire la permisul de conducere, organizarea și desfășurarea examenului pentru obținerea permisului de conducere și condițiile de admitere la traficul rutier.

Scopul acestui proiect este îmbunătățirea accesibilității populației la serviciile publice de certificare a conducerii de vehicul prin simplificarea procesului și eficientizare a timpului de restabilire a permisului în caz de pierdere a acestuia.

Articolul precedentVila cu legende de la Mândâc
Articolul următorFără bucate și băuturi de Paștele Blajinilor: Ce reguli trebuie respectate la cimitir
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.