,,Centrul de zi pentru copii în situație de risc și cu dezabilități” – un nou serviciu social 

0
117

   Undă verde pentru semnarea Acordurilor de parteneriat pentru crearea serviciului social ,,Centrul de zi pentru copii în situație de risc și cu dezabilități” în municipiul Soroca.

Recent, în cadrul ședințelor Consiliului raional și Consiliului municipal Soroca au fost aprobate, cu votul majorității consilierilor, Deciziile cu privire la aprobarea Acordului trilateral de colaborare pentru crearea și dezvoltarea Serviciului social ,,Centrul de zi pentru copii în situație de risc și cu dezabilități”. Părțile și-au asumat mai multe angajamente, care vor contribui la soluţionarea problemelor copiilor cu dezabilități și din familii în situații de risc din municipiul și raionul Soroca și îmbunătățirea calității vieții lor.

Activitățile pentru crearea serviciului sunt în plină desfășurare, iar susținerea consilierilor vine să confirme încă o data necesitatea acestui serviciu, dar și să garanteze contribuția financiară pentru realizarea lucrărilor de reparație a spațiilor destinate viitorului Centru.

Proiectul „Speranța” – Centru de zi cu servicii de calitate pentru copii” este implementat de AO „Casa Speranțelor”din resursele acordate de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova în cadrul proiectului „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și Institutum Virtutes Civilis. (SURSA: AO „Casa Speranțelor”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.