Cea de-a V-a ediție a Turneului de Șah și Jocuri de Dame a avut loc la Vărvăreuca

0
109

Într-o atmosferă plină de competiție și emoție, satul Vărvăreuca a găzduit cea de a V-a ediție a Turneului de Șah și Jocuri de Dame care a fost desfășurat pe 17 februarie. Evenimentul a fost organizat în memoria – Chilaru Gheorghe, Pîslaraş Petru, Pavlov Vasile și Darii Nicolae, personalități care au contribuit la dezvoltarea și promovarea șahului și a jocurilor de dame. Participanții s-au adunat din diverse localități, printre care Soroca, Chișinău, Bălți, Florești, Cașunca, Iliciovca, Băhrînești și gazda evenimentului, Vărvăreuca.

Evenimentul a fost o ocazie nu doar pentru competiții acerbe, ci și pentru a cunoaște personalități remarcabile din comunitatea șahului și a jocurilor de dame. O mențiune specială merită cea mai tânără participante, Mînzat Victoria, în vârstă de doar 9 ani, care a strălucit la șah, demonstrând că pasiunea și talentul nu au vârstă.

La jocul de Dame, domnul Cărbune Vasile s-a clasat pe primul loc, urmat de Manea Gheorghe pe locul doi și Ixari Nistor pe locul trei. În competiția de șah, domnul Iancovschi Roman a obținut locul întâi, în timp ce locurile doi și trei au fost ocupate de Ciobanu Dumitru și Belîi Tudor.

Pe lângă onorurile sportive, participanții au fost răsplătiți și cu premii bănești, precum și diplome de recunoaștere pentru locurile de frunte. Atmosfera festivă a fost întregită de prezența domnului Rusu Mihail Ștefan, reprezentant al Asociației Marinarilor din Republica Moldova, care a adus cuvinte de felicitare și diplome pentru toți cei implicați în această competiție memorabilă.

sursa foto: facebook.com


Articolul precedentSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Florești, Japca și alte localități
Articolul următorSe așteaptă deconectări programate ale energiei electrice în Drochia, Chetrosu, Șuri și alte localități

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.