Cea de-a 2-a ediție a forumului „Acces la finanțare din programele internaționale” are loc la Bălți

0
273

Camera de Comerț și Industrie în parteneriat cu FinComBank invită antreprenorii și persoanele interesate la forumul de afaceri „Acces la finanțare din programele internaționale”, ce va avea loc pe data de 1 decembrie 2017, în municipiul Bălți. În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai eficiente oportunități de finanțare din programele internaționale oferite de Banca Mondială, Programul IFAD, Ministerul Finanțelor din Republica Moldova, Asociația Businessului European și Banca Europeană de Investiții.

Mediul de afaceri și reprezentanții organizațiilor financiare naționale și internaționale își dau întâlnire la cea de-a 2 ediție a forumului de afaceri „Acces la finanțare din programele internaționale”, organizat, de această dată, în orașul Bălți.

Forumul de afaceri este o platformă de comunicare și informare despre cele mai eficiente surse și condiții de finanțare, acordarea granturilor, programe de susținere și dezvoltare a businessului desfășurate în Republica Moldova, precum și condițiile de participare la programe consultative.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova sprijină agenții economici interesați de dezvoltarea economică a statului, prin diferite programe naționale și internaționale, seminare, cursuri etc. La date de 1 decembrie a.c. CCI a RM va organiza la Bălți  Forumul „Acces la finanțare din programele internaționale”, care va oferi posibilitatea participanților să cunoască care sunt pașii necesari pentru a beneficia de finanțare,  un instrument vital pentru dezvoltarea mediului de afaceri din țară.”, susține Sergiu Harea, președintele CCI a RM.

„Cunoaștem și înțelegem care sunt nevoile antreprenorilor din Republica Moldova, inclusiv a exportatorilor și producătorilor locali din toate regiunile țării.  Forumul de afaceri inițiat de FinComBank își propune să asigure comunicarea directă dintre oamenii de afaceri din toată țara și instituțiile financiare, astfel încât toate oportunitățile de creditare, granturi, de susținere și dezvoltare a businessului să fie bine cunoscute și înțelese de antreprenori.”, declară Elena Stovbun, director Departamentul Dezvoltării Businessului FinComBank.

În cadrul evenimentului vor fi organizate sesiuni tematice susținute de experții organizațiilor naționale și internaționale în care va fi prezentată o gamă extinsă de oportunități de finanțare.

FinComBank este într-un proces continuu de dezvoltare a serviciilor bancare, inclusiv cele de creditare. Forumul de afaceri „Acces la finanțare din programele internaționale” este la a 2-a ediție, prima ediție a fost organizată în Comrat, UTA Gagauzia. FinComBank își propune să continue această serie de evenimente pentru a spori capacitățile producătorilor din Republica Moldova. Participarea la forumul de afaceri „Acces la finanțare din programele internaționale” este gratuită.

Evenimentul va avea loc pe data de 1 decembrie 2017, cu începere la ora 11:00, în incinta hotelului VisPas pe adresa mun. Bălți str. Ștefan cel Mare 1/2. Persoanele interesate să participe la forum sunt invitate să se înregistreze urmând pașii din acest link: https://fincombank.com/forum/

Pentru informaţii suplimentare și confirmări: Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM, tel./fax: 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md, Leontean Inga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.