Ce vor face elevii după vacanță? Vor învăța de la distanță sau vor reveni în clase?

0
861
Foto: pixabay.com

  Întrebările din titlu nu sunt retorice și exprimă o realitate – elevii sunt nevoiți să învețe la distanță, iar părinții sunt nevoiți să se reprofileze în profesori sau bone. Cei drept, până la 15 martie elevii sunt în vacanță, dar nimeni nu știe ce va fi după aceasta.

   Nu știe, cu părere de rău, nici doamna Natalia Grâu, secretar de stat la ministerul de resort care, în fața părinților care au venit să protesteze și să-și exprime dezacordul cu decizia CNESP, a recunoscut că „… Eu nu sunt Vanga ca să știu ce va fi în viitor. Noi am venit cu propunerea la CNESP ca fiecare localitate să vină cu decizia de a închide sau nu școala, pentru că sunt localități unde nu este niciun caz în școli. Dar Comisia ia decizia finală”.

De altfel, este de neînțeles faptul, de ce instituțiile de învățământ din raionul Soroca au fost transferate la regimul de studii online, dacă de la începutul anului (cu excepția unei zile) au fost înregistrate 4-8 cazuri de infectare… (Fan AOLEI)

Articolul precedentUE // Cunosc, conştientizez, nu arunc deşeu oriunde
Articolul următorÎncă 1620 de persoane infectate și 20 de persoane decedate, inclusiv un bărbat din raionul Soroca.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.