Ce se întâmplă dacă tastezi codul 2664 pe telefonul mobil. E foarte util

0
620

Coduri secrete, meniuri ascunse, numere de identificare. Dar, deși ar putea părea că vom discuta despre spionaj, de fapt vom vorbi despre cum să testăm dispozitivele Android. Dispozitivele Android și Apple iOS de pe piață ar trebui testate înainte de a fi puse în vânzare pentru a se asigura că sunt pe deplin funcționale.

Puteți introduce coduri de testare hardware pe telefoanele Android pentru a afla informații cheie despre orice, de la cât de bine funcționează un ecran tactil până la starea actuală a bateriei. Așa că astăzi îți propunem să aflii ce se întâmplă dacă tastezi codul 2664 pe telefonul mobil. E foarte util, dar doar specialiştii îl folosesc, în rest nu este recomadnat dacă nu ai cât de cât cunoștințe tehnice.

Codurile de testare hardware Android și semnificația lor

Există o gamă largă de lucruri pe care le puteți testa manual pe un smartphone Android. Spre deosebire de iPhone-urile Apple, utilizatorii de Android au acces la multe moduri de testare. Aceste permisiuni facilitează mult mai mult efectuarea depanării în cazul în care observați că un dispozitiv are o anumită problemă.

Codurile de testare hardware oferă informații tehnice detaliate despre un telefon și performanța acestuia. De exemplu, puteți vizualiza informații despre funcționarea eventualelor camere foto, a hardware-ului audio și a GPS-ului.

Indiferent dacă testați un dispozitiv Samsung Galaxy sau Google Pixel, modul de introducere a codurilor de testare hardware Android este prin intermediul dialerului telefonului. Pur și simplu deschideți aplicația telefonului și navigați până la tastatură pentru a introduce oricare dintre codurile secrete.

Este important să rețineți că nu toate codurile secrete Android funcționează pe toate dispozitivele. Dacă un cod nu funcționează, verificați de două ori pentru a vă asigura că l-ați introdus corect. Dacă codul secret tot nu aduce un meniu ascuns, probabil că acel cod nu este activat pe dispozitivul respectiv.

Testează și vezi ce se întâmplă dacă tastezi codul 2664 pe telefonul mobil

Prin multitudinea de coduri secrete pentru Android, se regăsește și acest cod, sub forma *#*#2664#*#*. Tot ce ai de făcut este să deschizi tastatura numierică a telefonului tău smart Android și ntrodu*#*#2664#*#*#* în dialer pentru a testa performanța ecranului tactil. Acest test este util dacă ai observat că ecranul tactil nu funcționează așa cum ar trebui.

De asemenea, este excelent pentru a testa un telefon în vederea revânzării, deoarece dorești să te  asiguri că nu există zone moarte pe ecranul tactil. Testul tactil poate analiza, de asemenea, multitouch, 3D touch și alte puncte de atingere vitale.

În afară de codurile secrete despre care Playtech Știri a mai scris, mai există un se de coduri secrete suplimentare pentru Android. În funcție de informațiile tehnice pe care trebuie să le aduni sau să le testezi, este posibil ca unele dintre aceste coduri secrete să-ți fie la fel de utile ca și cele menționate.

  • Afișarea timpului de construcție [*#*#44336#*#*#*]
  • Versiunea hardware [*#*#2222#*#*#*]
  • Firmware-ul PDA și al telefonului [*#*#1234#*#*#*]
  • Versiunea RAM [*#*#3264#*#*#*]
  • Versiunea software [*#*#1111#*#*#*]

Concluzie

Acum că ai aflat ce se întâmplă dacă tastezi codul 2664 pe telefonul mobil, recomandarea specialiștilor este să-l folosești doar dacă ai cât de cât noțiuni tehnice și de funcționare a unui terminal Android. Dacă știi că nu ai acste informații și abilități, ar fi mai bine să-i lași pe specialiști să se ocupe de asta.

sursa: playtech.ro

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentPune mereu în faţa uşii de la intrare un pahar cu apă când pleci de acasă. Gestul îţi poate salva viaţa
Articolul următorSunt pe cale de dispariție fiindcă renunță la somn pentru sex
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.