Ce să dărui de Sfântul Valentin în funcție de zodie

0
216
sursa: www.bing.com, Imagine generată de IA
sursa: www.bing.com, Imagine generată de IA

Ziua Îndrăgostiților bate la ușă, iar noi îți oferim câteva sugestii pentru cadouri pentru fiecare semn zodiacal:

 Berbecul puternic și nestăpânit va fi bucuros să primească un cadou original de Ziua Îndrăgostiților.  Cele mai noi tehnologii, echipamentele și articolele sportive sunt perfecte pentru spiritul lor competitiv.

Pe 14 februarie, Taurul va fi încântat să primească un cadou practic, iar acesta trebuie să fie cu siguranță scump. O variantă bună pentru Taur ar fi o geantă, portofel sau poșetă, întotdeauna din piele. Și dacă doriți să oferiți flori, asigurați-vă că le oferiți pe cele care se vând în ghivece. O astfel de plantă va încânta ochiul mult timp.

Dacă te întâlnești cu un Gemene, știi că ei sunt evazivi. Pentru un astfel de iubitor de grabă prin viață, un vehicul ar fi un cadou excelent și ar putea fi nu doar o bicicletă, ci și patine cu rotile. Acești reprezentanți ai elementului aer vor fi, de asemenea, mulțumiți de gadgeturi: cititoare de carduri, televizoare noi, precum și accesorii pentru mașini.

Cele mai bune cadouri pentru o persoană născută între 22 iunie și 22 iulie vor fi lucrurile care îmbunătățesc confortul. Așadar, pentru Rac, astrologii sfătuiesc să achiziționați articole de uz casnic pentru Ziua Îndrăgostiților, cum ar fi o pătură, un scaun confortabil sau perne de spătar.

 Leii, ca reprezentanți ai elementului Foc, iubesc să se scalde în lux. Așa că jumătățile lor vor trebui să scoată bani pe 14 februarie. Cu siguranță nu te poți descurca fără cină la un restaurant prestigios. Un specialist în astrologie sfătuiește să le oferiți leilor ceva exclusiv: articole de designer, parfum scump, bijuterii (de preferință aur).

 Fecioarele practice visează la un cadou util. Nu vor rămâne indiferente dacă le oferiți un certificat pentru vizitarea unui salon spa, cosmetice naturale, produse de îngrijire.

Balanta este condusă de Venus, planeta frumuseții, prosperității și armoniei. Acești reprezentanți strălucitori ai elementului Aer așteaptă următoarele cadouri de la cei dragi: bilete de teatru, abonamente la cluburi de fitness sau un curs de masaj, certificate pentru achiziționarea de parfum, produse de îngrijire corporală. De asemenea, vor fi încântați dacă cadoul este un articol util pentru casă.

Dorești ca Scorpionii să strălucească de bucurie pe 14 februarie? Pregătiți cutii cu secrete, haine sexy, parfumuri cu feromoni. Este mai bine să petreceți seara doar în doi într-un loc învăluit de mister și misticism.

Săgetătorii energici și intenționați nu pot fi lăsați fără un dar care să le sublinieze statutul și unicitatea. Ia-ți pașapoartele și pleacă într-o excursie. Săgetătorul va fi cel mai încântat călătorind în străinătate. Iar dacă vrei să oferiți ceva din îmbrăcăminte, fii atent: alegerea ar trebui să cadă pe un articol de lux, de preferat de la un brand de renume mondial.

Capricornilor calculați trebuie să li se ofere lucruri care să le sublinieze profesionalismul. Obiectele de anticariat, ceasurile și diverse certificate sunt perfecte. Reprezentanții acestui semn pământesc vor fi, de asemenea, mulțumiți de ustensilele de uz casnic.

Cele mai bune cadouri pentru un Vărsător  vor fi călătoriile, cum ar fi o excursie la munte, și tehnologia, în special un smartphone sau o tabletă de ultimă generație.

 Peștii senzuali și emoționali ar trebui să fie înconjurați cu grijă și atenție de Ziua Îndrăgostiților. Du-ți iubitul sau iubita la mare. Dacă acest lucru nu este încă posibil, puteți merge la un restaurant liniștit și confortabil, de preferință cu o imitație a elementului apă. La cină, oferiți partenerului tău o bijuterie de designer.

 

Articolul precedentIncendiu în centrul municipiului Soroca, a ars un apartament de la etajul 5 / VIDEO
Articolul următorBărbat din Soroca condamnat la închisoare pentru violare de domiciliu și agresiune fizică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.