Ce decizii li se propune să adopte consilierilor raionali la ședința extraordinară de mâine / VIDEO

0
266

Astăzi au fost organizate consultări publice ale Consiliului Raional Soroca. Autoritățile raionale au prezentat unele proiecte de decizie planificate pentru a fi analizate la ședința extraordinară din 12 ianuarie 2023.

Iată ce proiecte de decizie sunt incluse pe ordinea de zi: Cu privire la aprobarea nomenclatorului și tarifelor la serviciile prestate de Întreprinderea Municipală ”Hoterm-Servicii”, pentru anul 2023, Cu privire la modificarea anexei nr. 2 la Decizia Consiliului raional Soroca nr. 03/11 din 18 august 2011, Cu privire la rezoluționarea locațiunii, Cu privire la repartizarea locuinței sociale, Cu privire la corealarea bugetului raional pentru anul 2023, Cu privire la modificarea bugetului raional pentru anul 2023, Cu privire la încetarea raportului de muncă a directorului Instituției Publice ”Casa Comunitară” s. Voloave, Cu privire la aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale din raionul Soroca pe anul 2023, Cu privire la numirea în funcție, Cu privire la desemnarea reprezentanților și delegarea de atribuții, Cu privire la Instituția publică ”Centrul Multifuncțional de servicii sociale ”O Șansă”. 

Transmisiunea video este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.


Articolul precedentSTOP tăierii ilicite a copacilor
Articolul următorMai în glumă, mai în serios: Atenție! Generația care a cumpărat diplome a ieșit la muncă. Urmează cei care au studiat online
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.