Ce a făcut Tom Cruise pentru a termina mai rapid un film?

0
40

Tom Cruise a închiriat un vapor pentru a urgenta filmările la Misiune Imposibilă 7. Actorul american joacă rolul principal și a plătit 500.000 de lire pentru închirierea unui vapor de croazieră. Nava va transporta în condiții de siguranță întreaga echipa de filmare.

Filmările la Misiune Imposibilă 7 au fost suspendate în februarie, chiar la începutul pandemiei, şi au fost reluate luna trecută, cu măsuri speciale de protecţie.

Producţia urma să ajungă în Norvegia și pentru a evita orice pericol sau întârziere suplimentară, star-ul filmului a preferat să pună la bătaie 500.000 de lire şi să închirieze vaporul Hurtigruten.

Misiune Imposibilă este una dintre cele mai profitabile francize
Informația a fost dezvăluită de un membru al stafului: „Tom e hotărât să nu mai aibă nicio întârziere iar studioul crede că asta (mutarea întregii echipe pe vas) îi va ţine pe toţi în siguranţă şi vor duce filmările la bun sfârşit”.

Misiune Imposibilă 7 ar trebui să ajungă în sălile de cinema în noiembrie, anul viitor. Misiune Imposibilă este una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, având câştiguri nete estimate la peste 3 miliarde de lire, potrivit Mediafax.

SURSA: descopera.ro


Articolul precedentREȚETA DE ACASĂ: Brânzoaice cu cartofi
Articolul următorÎn atenția celor care au muncit în Rusia și Estonia: Au fost aprobate Acorduri în domeniul securității sociale între RM și FR, RM și Estonia
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.