Ce a făcut Tom Cruise pentru a termina mai rapid un film?

0
38

Tom Cruise a închiriat un vapor pentru a urgenta filmările la Misiune Imposibilă 7. Actorul american joacă rolul principal și a plătit 500.000 de lire pentru închirierea unui vapor de croazieră. Nava va transporta în condiții de siguranță întreaga echipa de filmare.

Filmările la Misiune Imposibilă 7 au fost suspendate în februarie, chiar la începutul pandemiei, şi au fost reluate luna trecută, cu măsuri speciale de protecţie.

Producţia urma să ajungă în Norvegia și pentru a evita orice pericol sau întârziere suplimentară, star-ul filmului a preferat să pună la bătaie 500.000 de lire şi să închirieze vaporul Hurtigruten.

Misiune Imposibilă este una dintre cele mai profitabile francize
Informația a fost dezvăluită de un membru al stafului: „Tom e hotărât să nu mai aibă nicio întârziere iar studioul crede că asta (mutarea întregii echipe pe vas) îi va ţine pe toţi în siguranţă şi vor duce filmările la bun sfârşit”.

Misiune Imposibilă 7 ar trebui să ajungă în sălile de cinema în noiembrie, anul viitor. Misiune Imposibilă este una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, având câştiguri nete estimate la peste 3 miliarde de lire, potrivit Mediafax.

SURSA: descopera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.