Câțiva specialiștii pentru reglementarea regimului funciar au primit Certificatele QGIS

0
104
  Specialiștii pentru reglementarea regimului funciar din cadrul primăriilor satelor Rudi, Visoca, Hristici și comunelor Tătărăuca-Veche, Volovița și Holoșnița au primit certificatele pentru susținerea cu succes a calificativului de utilizare în domeniul aplicării Sistemului de Informații Geografice QGIS (modul inițial și modul avansat) în cadrul Proiectului Înregistrare și Evaluare Funciară 2019-2024, implementat de Agenția Servicii Publice în baza Acordului de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare.
  Pe lângă Certificate, aceștia au primit și Diplome ale președintelui raionului Soroca. (FOTO: Consiliul raional Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCurs valutar: astăzi, 21 martie, euro și dolarul american se vor aprecia, în raport cu leul moldovenesc
Articolul următorFALS: Refugiații ucraineni din Moldova primesc indemnizații lunare de 7000 de lei
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.