Cașcavalul de Drochia este printre nominanții Concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM Trademark Awards 2023

0
96

Circa 35.000 de vizitatori unici ai site-ului www.notorium.md au votat mărcile naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova să fie recunoscute de public în baza unui sistem inovativ, unic și transparent de voting. Această posibilitate a fost oferită, al optulea an, de Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART.

La Concursul Notorium Trademark Awards 2023 s-au confruntat peste 5000 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 170 de subcategorii de produse și servicii. Participanții au luptat pentru Trofeele NOTORIUM și pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul “VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”, pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor. Este de menționat faptul că, printre nominanții Galei s-a enumerat și Cașcavalul de Drochia.

Un material amplu de la Gala Premiilor Notorium Trademark Awards 202 citiți pe notorium.md

 

 

Articolul precedentCe este „dieta lui Dumnezeu”. Tot mai mulți oameni încearcă să slăbească prin această metodă
Articolul următorFeluri de bucate în Postul Nașterii Domnului de la Tamara Maxian din Hristici / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.