Carla’s Dreams a fost imitat la „Vacanța veselă” din Soroca

0
772

Astăzi, 26 iulie 2022, la biblioteca municipală „Mihail Sadoveanu” din Soroca a fost chef cu multe zâmbete din partea copilașilor. Bibliotecarele Raisa Chiseliță și Victoria Conișescu au hotărât să lase în memoria copilașilor amintiri de neuitat.

„Mi-a plăcut foarte mult activitatea de azi. Am dansat, am cântat una din piesele mele preferate din repertoarul lui Carla’s Dreams. Data viitoare când mai particip la karaoke, aș vrea să fiu și machiat ca el”, ne-a spus Mihai Casco, participantul la „Vacanța veselă la bibliotecă”.

Au dansat, s-au jucat, au cântat și au avut posibilitatea să se simtă în piele și oase -vedetele dorite. Copiii s-au distrat, au fost aplaudați, după s-au ocupat de confecționarea celei mai harnice insecte – Albinuța.

„Am dansat, am confecționat din hârtie colorată insecta mea preferată – Albina. Mi-a plăcut mult activitatea de azi, la karaoke am dansat și m-am simțit foarte bine”, a adăugat Daria Osadciuc, participanta la „Vacanța veselă la bibliotecă”.
Bibliotecarele sunt foarte mulțumite, căci biblioteca le este vizitată de așa copii talentați, deștepți și dornici. „Împreună cu ei facem lucruri interesante, utile și care le vor fi de folos în viață.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.