Campania „Pietonii în siguranță” – polițiștii soroceni asigură securitatea circulației rutiere în preajma instituțiilor de învățământ

0
39
   Polițiștii din Soroca continuă să asigure securitatea circulației rutiere în apropierea liceelor, gimnaziilor și școlilor primare. Măsurile de prevenire sunt desfășurate în cadrul campaniei #Pietonii_în_siguranță. Scopul acțiunii este diminuarea numărului de accidente rutiere, în special cele cu implicarea copiilor.
   Operațiunea „Pietonii în siguranță” se desfășoară zilnic, în intervalul orei 07:30 – 08:30.
În această perioadă, oamenii legii monitorizează traficul rutier, pentru a disciplina pietonii și conducătorii auto, precum și a reduce riscul de accidentare al acestora. Totodată, polițiștii pun accent pe informarea pietonilor despre cum să traverseze corect și în siguranță strada.
La fel, angajații poliției organizează ședințe de lucru cu reprezentanții autorităților publice locale, întreprinderilor responsabile de organizarea transportului rutier de mărfuri şi persoane, precum și cu administratorii instituțiilor de învățământ. (SURSA: Inspectoratul de Poliție Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.