Calul care paște pe marginea drumului ce duce spre Oclanda nu este lăsat în voia sorții

0
406

Astăzi am fost sesizați de o persoană că, pe marginea drumului ce duce spre satul Oclanda paște un cal priponit, lăsat fără stăpân de vreo trei săptămâni. „Pe o arșiță cumplită, fără pic de apă, doar cu roua dimineții pe limbă”, ne-a spus persoana.

Ieșită din comun ni s-a părut această situație și am cerut explicații de la doamna primar de Oclanda, Lidia Vacari. Iată ce ne-a spus aceasta: „Este adevărat că acest cal paște pe marginea drumului. Nu este adevărat, însă, că nu este hrănit și adăpat atâtea zile. În primul rând, hrană este multă pe marginea drumului, iar calul este propinit fiindcă este nărăvaș. În al doilea rând, chiar astăzi a fost adăpat. De altfel, stăpânul calului este peste hotare și are grijă de animal o rudă de-a lui, care este singurul care se poate apropia de el”.

Articolul precedentPlătești 5460 lei și primești actul de căsătorie în 24 de ore
Articolul următorMâncați, beți și trăiți o viață fericită! (P)
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.