Bilă neagră pentru tinerii soroceni: doar 2378 din ei au găsit timp pentru a merge la vot

0
233

Totalurile alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie urmează să fie discutate și răs-comentate, dar eu vreu să atrag atenția asupra unei cifre de o semnificație aparte – doar 2378 de soroceni sau 6, 80 la sută, în vârstă de 18-25 ani, cărora le aparține viitorul au găsit timp să meargă la vot.

Cel puțin acestea erau datele prezentate de Comisia Electorală Centrală la ora închiderii Secțiilor de votare, 21:00.

Altfel, raionul Soroca nu are cu ce să se laude în acest scrutin or, rata participării la votare a fost de doar 45,08 la sută (34.990 de cetățeni), ceea ce este sub media pe republică – 48,14 la sută (1.462.843), la ora 21:00.

Articolul precedentRACI: Începând de luni, conştiinţa ta îţi spune că trebuie să laşi garda jos.
Articolul următorCum au votat sorocenii? Rezultatele preliminare…
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.