Bibliotecarii din rețeaua Florești s-au întrunit pentru a discuta un plan de viitor

0
145

   Recent, în incinta școlii de arte „Nicolae Sulac” din Florești a avut loc un seminar raional la care au participat mai mulți bibliotecari din rețea. Acest eveniment a fost organizat de către Direcția Cultură Turism Tineret și Sport a Consiliului Raional Florești.

La acest seminar, a participat și Ina Litra, șefa Direcției Cultură Turism Tineret și Sport Florești, care i-a salutat pe cei prezenți. Alina Leșan, specialist principal Direcția Cultură Turism Tineret și Sport Florești, a prezentat agenda seminarului. Bibliotecarii care au participat la acest eveniment, au avut parte de discuții, au realizat împreună un plan și au expus ideile pentru a avea realizări pe viitor. „Este o tradiție frumoasa pentru noi. În fiecare lună, se organizează și se desfășoară a câte un seminar raional cu bibliotecarii din rețeaua Florești. Datorită la aceste întâlniri, lucrăm în echipă și discutăm despre toate”, ne-a spus Alina Leșan, specialist principal Direcția Cultură Turism Tineret și Sport Florești.

  Bibliotecarii au discutat despre activitățile care vor fi organizate pentru „Ziua Națională a Lecturii, la fel au discutat și despre concursul literar raional „Grigore Vieru – sufletul din sufletul neamului meu”, care se va desfășura în patru zone.

Articolul precedentPrins beat la ghidonul bicicletei, un bărbat de 51 de ani din satul Nimereuca a fost sancționat cu amendă de 17.500 de lei / VIDEO
Articolul următorMETEO: frigul „se îngroașă” – astăzi vom avea de la -2 până la -10 grade Celsius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.