Berbec: Este recomandat să fii mult mai prudent, dacă ai de luat decizii profesionale.

0
109

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE:

Berbec: Este posibil să te lași influențat de impresiile partenerului de viață sau a unui partener de afaceri în ceea ce privește cariera. Este recomandat să fii mult mai prudent, dacă ai de luat decizii profesionale. În a doua parte a săptămânii ai face bine să găsești un echilibru între viața de familie și cea. La sfârșitul săptămânii ar trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere față de familie.

Taur: Intri în posesia unor informații ascunse prin intermediul unor bârfe, atenționări, mai mult sau mai puțin directe. Preocuparea pentru un nou domeniu ar putea să te aducă în situația de a cunoaște, interacționa cu noi persoane, mult mai interesante. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să participi la un workshop. Ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu rudele apropiate, îndeosebi în data de 29 martie.

Gemeni: Chiar dacă ți-ai propus să te destinzi mai mult în cadrul unui grup, o organizație din care faci parte, este posibil să observi că pierzi prea mult timp fără rost dedicând priceperea și energia ta într-o direcție nu tocmai constructivă. La mijlocul săptămânii ai ocazia să te lămurești asupra unei colaborări. La sfârșitul săptămânii ai face bine să te îngrijești mai mult de propria sănătate.

Rac: Începutul de săptămână se poate dovedi agitat, tensionat, la capitolul carieră, relația cu superiorii astfel că este nevoie de multă mobilizare și răbdare din partea ta. Ești nevoit de împrejurări să iei inițiative, să te implici într-o activitate care nu-ți face neapărat plăcere. Spre sfârșitul săptămânii ești plin de energie dar cu toate astea ai sentimentul că trebuie să fii la dispoziția altora.

Leu: Încă de la începutul săptămânii ești pus serios pe treabă încercând să rezolvi aspecte importante legate de călătorii, poți avea întâlniri cu persoane de altă naționalitate. Nu este exclus să iei decizia bruscă de a pleca la drum lung, eventual în străinătate, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii. În ultima zi a săptămânii resimți nevoia profundă să te retragi în solitudine.

Fecioară: În primele zile ale perioadei analizate ești mult mai preocupat de plata anumitor datorii, taxe și impozite, tot ceea ce ține de aspectele financiare. Nu este exclus să apară discuții contradictorii în relația cu persoana iubită având ca subiect principal banii. Spre sfârșitul săptămânii este bine să petreci mai mult timp alături de prieteni. Nu te grăbi să iei decizii.

Balanță: Începutul de săptămână se poate dovedi tensionat, la capitolul relație de mariaj sau în cadrul colectivului de muncă. Acordă o mai mare atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere! Chiar dacă ești susținut financiar de către o persoană apropiată este posibil să apară cheltuieli neprevăzute. La sfârșitul perioadei, ai ocazia să petreci mai mult timp alături de familie.

Scorpion: În primele două zile ale acestei săptămâni este bine să nu te lași influențat de părerile negative venite din partea unor colegi. Relația cu colegii sau subalternii se poate dovedi destul de încordată. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la relația cu partenerul de viață. În weekend te poți lămuri asupra unor aspecte importante, legate de o persoană aflată în străinătate.

Săgetător: Chiar dacă te simți epuizat de solicitările venite la începutul săptămânii din partea propriului copil sau a persoanei iubite, ai ocazia să îți dedici timpul și pentru activități care îți fac plăcere. Este momentul să înveți cum să te detașezi de obligațiile cotidiene privind partea frumoasă a lucrurilor. Este posibil să faci unele cheltuieli legate de educația propriului copil.

Capricorn: Încă de la începutul perioadei în analiză te concentrezi pe obligațiile care țin de relația cu familia sau activitățile gospodărești. Este cazul să nu pui la suflet atitudinea negativistă venită din partea unor membri ai familiei. În weekend te poți aștepta la discuții destul de aprinse în relația cu partenerul de viață.

Vărsător: Îți place să vorbești sincer, direct iar aceasta ar putea deranja pe unii. Ești nevoit să faci multe călătorii în interes de serviciu. Ar trebui să fii mult mai prudent, îndeosebi dacă lucrezi cu documente importante. Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

Pești: Chiar dacă anumite persoane nu pun prea multă bază pe abilitățile tale tu îți vezi de treaba ta reușind să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. Dai dovadă de inițiativă, dedicare, ai capacitatea de a concretiza ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Nu este exclus să ai sentimentul că timpul nu este de partea ta.


Articolul precedentPS Ioan Moșneguțu: „Biserica nu este împotriva vaccinării!” / VIDEO
Articolul următorAstăzi, în raionul Soroca 11 persoane depistate cu Covid și 3 decese.
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.