Avocatul Poporului propune ca bugetarii să beneficieze de tichetele de masă

0
139

Ceslav Panico, Avocatul Poporului, a înaintat Parlamentului  și Ministerului Muncii și Protecției Sociale o analiză ce conține și o propunere de modificare a noțiunii de ”angajator” din cuprinsul art. 2 al Legii cu privire la tichetele de masă nr. 166/2017, în așa mod încât să vizeze toți salariații din sectorul bugetar.

Astfel, angajații din sistemul bugetar ar urma să beneficieze de aceleași facilități ca și angajații în baza contractului individual de muncă în ceea ce privește acordarea tichetelor de masă. Să menționăm că, conform bizlaw.md, inițiativa Avocatului Poporului a fost susținută de către Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova și Asociația Obștească Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări „Platforma”.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentKremlinul nu crede lacrimilor — aceasta nu mai este o figură de stil, dar o certitudine
Articolul următorRoșii umplute cu ciuperci și nuci – rețetă de post
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.