Autoritățile sorocene au discutat cu primarii despre îmbunătățirea mediului și extinderea și reabilitarea pădurilor

0
74
    Ieri, 24 mai, a avut loc o ședință de lucru, în cadrul căreia autoritățile raionale din Soroca au discutat, cu primarii, despre două probleme stringente, rezolvarea cărora are o însemnătate primordială.
  Astfel, șeful adjunct ala Direcției Agricultură și Alimentație, Nicolae Gâtlan, a vorbit despre Planul de acțiuni referitor la îmbunătățirea stării de mediu în raionul Soroca, aprobat prin Decizia Consiliului raional Soroca nr. 3/28 din 23.03.2023, iar inginerul silvic-șef al Întreprinderii de Stat „Pentru Sivicultură Soroca”, Mihail Pânzaru, s-a referit la   implementarea Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 55 din 07.02.2023 Cu privire la aprobarea Programului național de extindere și reabilitare a pădurilor pentru perioada 2023-2032. (FOTO Consiliul raional Soroca)

Articolul precedentCurs valutar: euro și dolarul se mai ieftinesc cu doi bani
Articolul următorClasele în aer liber – o nouă modalitate de studiu pentru elevii din Florești / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.