Au fost alocați 800.000 de lei, dar…face. Primăria a construit trepte care duc din cartierul „Stil” spre faleza Nistrului

0
347
  De acum înainte, locuitorii cartierului fabricii „Stil” din Soroca nu vor mai avea impedimente la coborârea spre faleza Nistrului. Primăria a construit, din piatră de Cosăuți, trepte care nu doar sunt utile cetățenilor, dar care au schimbat și aspectul, care bucură ochiul.
   Pentru aceste lucrări, autoritatea publică locală a alocat 800.000 de lei din buget. Cum se zice în popor – ai dat un ban, dar face! (SURSA FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCURS VALUTAR: Cât valorează un euro și un dolar
Articolul următorInstituțiile de educație timpurile din Soroca au primit loturi de mobilier nou, în cadrul proiectului „Întreprinderi și comune puternice pentru Moldova”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.