Atenționare – călătorii care pleacă din Aeroportul Internațional Chișinău trebuie să se prezinte la aeroport cu trei ore până la zborul rutei planificate

0
319

Stimați călători, cei care alegeți pentru trecerea frontierei de stat – Aeroportul Internațional Chișinău!

În contextul măsurilor de protecție și prevenție pe linia de securitate aeroportuară, intervenim cu solicitarea către Dvs. de a vă prezenta în Aeroportul Internațional Chișinău, cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate. Astfel, veți ajuta autoritățile responsabile în degajarea circulației rutiere – excluderea ambuteiajelor din fața aerogării, dar și la fluidizarea afluxului de călători, prin nepermiterea formării rândurilor la intrarea în Aeroport.

Conform unei analize, în fiecare zi, în perioada orelor 11:00 și 14:00, sunt planificate mai multe rute odată, fapt ce condiționează aglomerația pe Aeroportul Internațional Chișinău. În aceste condiții, rugăm călătorii să își programeze venirea la Aeroport din timp, iar noi vă asigurăm că toate procedurile de trecere a frontierei de stat vor fi realizate operativ și corect.

Amintim că, Poliția de Frontieră împreună cu alte autorități de stat aplică mai multe măsuri ce au menirea să asigure securitatea cetățenilor și a statului Republica Moldova: accesul în Aeroport este permis doar pentru pasageri și personalul aeroportuar; controlul de securitate asupra persoanelor și bagajelor acestora se efectuează la intrarea în Aeroport; fluxurile de călători sunt direcționate pe coridoare speciale, staționarea în fața aerogării este interzisă; patrulări comune zilnice atât pe Aeroport cât și în adiacentul acestuia etc. (Secția Relații Publice a DPF)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.