Atenție soroceni! Se circulă în condiții de lapoviță / VIDEO

0
2272

Timpul de afară a făcut această dimineață insuportabilă pentru mulți dintre șoferi și pietoni. Și Soroca s-a transformat într-un mare patinoar. Sorocenii scriu pe rețele despre accidente rutiere, iar cei din dealul Sorocii că nu au cu ce coborî la vale pentru că se circulă foarte greu iar “microbuzele și taxiurile nu vor să coboare fiindcă este prea periculos”.

Sorocenii sunt supărați că nu s-a presurat pe drumuri material antiderapant, în timp ce Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca spune că s-a făcut acest lucru începând cu ora 7:00. Pe trotuare este la fel un mare patinoar.

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problem și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

 

Articolul precedentImplică-te în campania de caritate “DAR PENTRU PROFESORUL SOLITAR”
Articolul următorCel mai curajos membru al cabinetului Chicu, ex-ministrul educației, Igor Șarov, la un pas de a fi ales rector al USM
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.