Atenție, șoferi! Trafic suspendat în capitală

0
104

Circulația rutieră pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Pușkin, va fi suspendată pe data de 20 mai, începând cu ora 08:00, până pe data de 22 mai, ora 06:00, scrie moldpres.md

Potrivit primăriei capitalei, măsura a fost luată în legătură cu desfășurarea Adunării Naționale „Moldova Europeană”, organizată de către Guvern. Astfel, în această perioadă, transportul public, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8 și 22 vor circula pe str. București (tur-retur), iar ruta nr. 34: spre Centru – pe str. București, iar spre Trușeni – pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt – str. V. Alecsandri – str. București.

Totodată, spre sectorul Botanica și Râșcani, autobuzele de pe rutele nr. 9, 26 și 46, vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, M. Kogălniceanu, Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. La fel, autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe străzile Columna, V. Alecsandri, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sectorul Buiucani, autobuzele de pe rutele nr. 9, 11 și 46 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, Alexandru cel Bun, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Șoferii sunt îndemnați să se documenteze privind rutele alternative de circulație și să se conformeze solicitărilor agenților de patrulare, care vor dirija și fluidiza traficul rutier.

Articolul precedentSoroceanul Vitalie Damașcan marchează din nou și echipa sa pleacă neînvinsă de la Târgoviște
Articolul următorDuminică, 21 mai, alături de altă lume bună sorocenii vor umple Piața Marii Adunări Naționale / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.