Atenție șoferi! Serviciul patrulare Soroca, Florești este cu ochii pe sectoarele de drum unde pot fi întreprinse curse ilegale

0
3797

În urma tragicului accident din Chișinău, unde după o cursă ilegală pe drumurile publice au decedat două persoane, s-a intensificat controlul poliției și în regiuni pentru a preîntâmpina astfel de cazuri. Cei care pot fi martorii întâmplători a astfel de curse sau cunosc informații despre locul organizării lor, sunt îndemnați să sune la 112.

„În prezent activăm în primul rând la depistarea mijloacelor de transport cu numere străine ce au încălcat termenul de ședere, lipsa venietei, asigurării, reviziei tehnice și alte încălcări. Totodată patrulăm sectoarele de drum unde este potențialul risc de a fi întreprinse astfel de curse, la fel se duc convorbiri cu conducătorii auto cu vârsta de la 18 la 25 ani care sunt acei conducători ce pot comite astfel de curse” ne-a comunicat Gavril Ghilas, Şeful serviciului patrulare Soroca, Floresti al sectiei de patrulare Nord a Directiei patrulare Nord a INSP.

Aceiași sursă ne-a informat că în ultimele 24 de ore au fost verificate 80 de automobile, fiind depistate 20 de contravenții: fără venieta (5 cazuri), fără permis (4 cazuri), fără asigurare (7 cazuri), fără revizie tehnică (1 caz) și fără centură (3 cazuri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.