Atenție șoferi! Serviciul patrulare Soroca, Florești este cu ochii pe sectoarele de drum unde pot fi întreprinse curse ilegale

0
3802

În urma tragicului accident din Chișinău, unde după o cursă ilegală pe drumurile publice au decedat două persoane, s-a intensificat controlul poliției și în regiuni pentru a preîntâmpina astfel de cazuri. Cei care pot fi martorii întâmplători a astfel de curse sau cunosc informații despre locul organizării lor, sunt îndemnați să sune la 112.

„În prezent activăm în primul rând la depistarea mijloacelor de transport cu numere străine ce au încălcat termenul de ședere, lipsa venietei, asigurării, reviziei tehnice și alte încălcări. Totodată patrulăm sectoarele de drum unde este potențialul risc de a fi întreprinse astfel de curse, la fel se duc convorbiri cu conducătorii auto cu vârsta de la 18 la 25 ani care sunt acei conducători ce pot comite astfel de curse” ne-a comunicat Gavril Ghilas, Şeful serviciului patrulare Soroca, Floresti al sectiei de patrulare Nord a Directiei patrulare Nord a INSP.

Aceiași sursă ne-a informat că în ultimele 24 de ore au fost verificate 80 de automobile, fiind depistate 20 de contravenții: fără venieta (5 cazuri), fără permis (4 cazuri), fără asigurare (7 cazuri), fără revizie tehnică (1 caz) și fără centură (3 cazuri).

Articolul precedentCinci cazuri noi de infecție prin COVID-19 în raionul Soroca sunt confirmate astăzi
Articolul următorVIDEO: Află două opinii despre activitatea primăriei Soroca și a consiliului municipal
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.