Atenție! “Se caută o stea”. S-a dat start concursului raional online

0
122

Astăzi, 23 ianuarie 2023, s-a dat start unui concurs raional online. Este vorba despre ediția a III-a a concursului „Se caută o stea”, organizată de Ruslan Zabolotnîi, conducătorul studio-ului muzical „Media Ton” în cadrul Centrului de Creație al copiilor și adolescenților „Speranța”. 

Doritorii pot candida numai dacă au vârsta de la 7 la 15 ani și doar dacă sunt din municipiul sau raionul Soroca. Sunt așteptați toți doritorii să prezinte un videoclip unde vor interpreta o piesă contemporană de muzică ușoară în limba română sau în limba rusă. Cântecele populare, folclorice nu se acceptă în concurs. 

„Copiii o să primească diplome, premii bănești, iar la final, le pregătesc și o mică surpriză. Câștigătorii din edițiile recente, frecventează cercul pe care-l prezint. Le doresc tuturor succes!”, ne-a vorbit, Ruslan Zabolotnîi, conducătorul studio-ului „Media Ton”.

Concursul se va desfășura online, în perioada 23 ianuarie – 5 februarie 2023, pe rețeaua de socializare Facebook, studioul „Media Ton”.

Mai multe informații, și pentru a citi regulamentul acestui concurs, vedeți mai jos.

 


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentDrochia: când și unde se așteaptă deconectări programate ale electricității, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație
Articolul următorUn bărbat de 34 de ani, originar din Soroca, este suspectat că a sustras mai multe bunuri de la Botanica / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.