Astăzi termomterele vor indica doar zero grade C

0
8

 Conform prognozelor meteorologilor, astăzi sunt posibile precipitații predominant sub formă de lapoviță în nord și centru. Vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală.

  Temperaturile scad. Chiar și pe timp de zi, termometrele vor indica „zero” grade în nord. Cerul va fi noros, iar izolat vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de lapoviță. Vântul va sufla din direcția nord-vest, slab.

Prognoza meteo pentru 29 noiembrie - 5 decembrie

Presiunea atmosferică va fi ridicată. Vântul își va schimba direcția și va sufla din nord, cu o viteză de până la 3 metri pe secundă.

 

Articolul precedentDe astăzi trăim în condițiile Stării de urgență. Vezi ce nu ai dreptul să faci
Articolul următorCei mai bine plătiți sunt IT-știi și bancherii, iar cei mai „săraci” sunt angajații din alimentația publică și agricultorii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.