Astăzi s-a închis Centrul de Poștă Soroca, oficiile poștale vor fi conduse de la Florești / VIDEO

0
8297

Astăzi a fost ultima zi de activitate a Centrului de Poștă Soroca, care se închide în urma reorganizării Poștei Moldovei. Astfel oficiile poștale din raionul Soroca trec în gestiunea Centrului de Poștă din Florești.

Vestea că Centrul de Poștă Soroca se închide, a venit pe neașteptate, mai ales că în ultimii ani au fost investiții în reparație, secția de sortare fiind renovată în 2021. Totodată oficiul poștal din această clădire va continua să activeze, iar cetățenii vor beneficia în continuare de serviciile acestuia.

O parte din foștii angajați ai Centrului de Poștă Soroca, vor rămâne fără lucru, în urma acestei reforme. Reorganizarea instituției presupune reducerea numărului de Centre de Poștă de la 24 la 11, astfel la Centrul de Poștă din Florești, va fi inclus nu doar raionul Soroca ci și Șoldănești.

Articolul precedent(Și) Primarul municipiului Soroca este invitat să participe la primul Concurs de proiecte pentru dezvoltare urbană
Articolul următorConcurs „Fantezii de toamnă” cu premii pentru soroceni
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.