Astăzi mai puteți procura Polița de asigurare medicală, cu preț redus. De mâine costul ei va fi de 12.636 de lei plus penalități

0
84

Astăzi este ultima zi în care persoanele care sunt obligate să se asigure în mod individual mai pot beneficia de facilități la achitarea primei de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în sumă fixă, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, azi, prin intermediul Serviciului guvernamental de plăţi electronice MPay achitarea poate fi efectuată până la ora 24:00.

Începând de mâine, 1 aprilie, prima de asigurare în sumă fixă va fi achitată în mărime integrală (12 636 lei), precum şi penalități. De asemenea, statutul de asigurat va fi acordat deja după şapte zile din momentul achitării.

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentBaronul rromilor, Artur Cerari, l-a avut oaspete pe ambasadorul Jānis Mažeiks / VIDEO
Articolul următorCând avem nevoie nu doar de câini, dar și de porumbei…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.