Are „la pasiv” trei furturi în orașul Florești și a fost reținut pentru 72 de ore

0
650

 Un tânăr de 21 de ani din orașul Bălți a fost  reținut fiind suspectat de comiterea mai multor furturi din locuințe din orașul  Florești, scrie politia.md

   Acesta nu este la prima abatere de la lege, fiind judecat pentru infracțiuni de furt și escrocherii. În urma măsurilor speciale de investigație, polițiștii au stabilit că acesta pătrundea  în locuinţe prin forţarea geamurilor din termopan, când stăpânii nu erau acasă, de unde sustrăgea  sume de bani, bijuterii din aur şi alte lucruri de preţ. 

 Suspectul ar avea la activ cel puțin 3 furturi, săvârșite timp de o lună pe teritoriul orașului Florești. Paguba provocată victimelor se ridică la 350 000 de  lei.

  Ca urmare a acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație ai INI și polițiștii din Florești, sub conducerea Procuraturii Florești, suspectul a fost identificat și reținut.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia,  în municipiul Bălți, polițiștii au depistat și ridicat: bani în valută națională și euro, bijuterii din aur și alte metale prețioase, telefoane mobile, cartele Sim, stick-uri pentru stocarea informației, cuțite de luptă, cătușe, cagule, înscrisuri de ciornă.

Bănuitul fost reținut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul IP Bălți.

La moment se întreprind măsuri speciale de investigație și acțiuni de urmărire penală pentru întărirea bazei probatorii pe cazul vizat, precum și stabilirea complicității acestuia  în comiterea altor infracțiuni pe teritoriul țării.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent„Ființă firavă – femeia” – spectacol muzical marca Band Orchestra, dirijată de maestrul Ion Vorotneac / VIDEO
Articolul următorMeteo: primăvara începe să-și între în drepturi – azi vom avea până la +9 grade Celsius
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.