AO „Casa Speranțelor”, Consiliul raional Soroca și primăria Soroca au semnat un acord de parteneriat trilateral

0
153
  AO „Casa Speranțelor”, Consiliul raional Soroca și primăria Soroca au semnat un acord de parteneriat trilateral Este vorba despre semnarea Acordului de parteneriat cu privire la dezvoltarea Serviciului social „ Centrul de zi pentru copii în situații de risc și cu dezabilități” de către  primăria Soroca, Consiliul raional Soroca și  AO Centrul de Asistență Socială „Casa Speranțelor”.
   După cum scrie Serviciul de presă al primăriei Soroca, „…Acordul prevede o colaborare între părți în vederea creării și dezvoltării Serviciului social „ Centrul de zi pentru copii în situații de risc și cu dezabilități”. În urma semnării acestui acord Consiliul municipal Soroca va aloca circa 200 000 lei pentru efectuarea lucrărilor de reparație a centrului. Crearea Serviciului social „ Centrul de zi pentru copii în situații de risc și cu dezabilități” face parte din Proiectul „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bune”, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis”.  (FOTO:Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)

Articolul precedentStatul va acorda compensații pentru gaze și curent electric cetățenilor „vulnerabili energetic”
Articolul următorUniunea Europeană versus Republica Moldova: DA sau BA? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.