Angela Grușcean: „Acest Covid-19 este și va fi atât timp cât lumea nu înțelege să respecte niște reguli elementare”

0
1701

Una din cele două asistente medicale din Secția Pediatrie despre care ați scris că au fost infectate cu Covid-19 am fost eu. Astăzi după rezultatul testului negativ am fost externată. Vreau să le mulțumesc din suflet la toți acei care mi-au fost alături, la toți care m-au contactat pe diferite căi de comunicare și m-au susținut moral, asta a fost foarte important. La toate colegele de serviciu care ne sunau zilnic, la toate prietenele care îmi trimiteau pachetele cu mâncare, le mulțumesc.

Și aș dori să le spun la o anumită categorie de oameni pe care i-am ajutat foarte mult – Covid 19 nu se transmite prin telefon, și ați fi putut să sunați, dar totul s-a trecut. Dumnezeu m-a ajutat și am învins și acest virus. 

Au fost zile, mai ales când așteptam rezultatele la teste, conta cel mai mult să te sune cineva și să-ți spună că totul va fi bine. Și aș dori să le spun la o anumită categorie de oameni pe care i-am ajutat foarte mult – Covid 19 nu se transmite prin telefon, și ați fi putut să sunați, dar totul s-a trecut. Dumnezeu m-a ajutat și am învins și acest virus. 

Nu știu cum să le mai explic la lume că acest Covid-19 este și va fi atât timp cât lumea nu înțelege să respecte niște reguli elementare, decât să ajungă la spital. Stimați locuitori ai satelor și orașelor, respectați vă rog regulile de protecție contra Covid-19, păziți-vă pe voi și pe copiii voștri. Eu nu doresc nici la cel mai mare dușman al meu, să treacă prin ce-am trecut eu. Deși toată viața mi-a trecut la spital, lucrând acolo, ca pacient am stat acolo pentru prima dată în viață și sper nespus de mult să fie și ultima. Dă Doamne la toată lumea sănătate!

Angela Grușcean, asistentă medicală în Secția Pediatrie a Spitalului Raional Soroca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.