Angela Grușcean: „Acest Covid-19 este și va fi atât timp cât lumea nu înțelege să respecte niște reguli elementare”

0
1702

Una din cele două asistente medicale din Secția Pediatrie despre care ați scris că au fost infectate cu Covid-19 am fost eu. Astăzi după rezultatul testului negativ am fost externată. Vreau să le mulțumesc din suflet la toți acei care mi-au fost alături, la toți care m-au contactat pe diferite căi de comunicare și m-au susținut moral, asta a fost foarte important. La toate colegele de serviciu care ne sunau zilnic, la toate prietenele care îmi trimiteau pachetele cu mâncare, le mulțumesc.

Și aș dori să le spun la o anumită categorie de oameni pe care i-am ajutat foarte mult – Covid 19 nu se transmite prin telefon, și ați fi putut să sunați, dar totul s-a trecut. Dumnezeu m-a ajutat și am învins și acest virus. 

Au fost zile, mai ales când așteptam rezultatele la teste, conta cel mai mult să te sune cineva și să-ți spună că totul va fi bine. Și aș dori să le spun la o anumită categorie de oameni pe care i-am ajutat foarte mult – Covid 19 nu se transmite prin telefon, și ați fi putut să sunați, dar totul s-a trecut. Dumnezeu m-a ajutat și am învins și acest virus. 

Nu știu cum să le mai explic la lume că acest Covid-19 este și va fi atât timp cât lumea nu înțelege să respecte niște reguli elementare, decât să ajungă la spital. Stimați locuitori ai satelor și orașelor, respectați vă rog regulile de protecție contra Covid-19, păziți-vă pe voi și pe copiii voștri. Eu nu doresc nici la cel mai mare dușman al meu, să treacă prin ce-am trecut eu. Deși toată viața mi-a trecut la spital, lucrând acolo, ca pacient am stat acolo pentru prima dată în viață și sper nespus de mult să fie și ultima. Dă Doamne la toată lumea sănătate!

Angela Grușcean, asistentă medicală în Secția Pediatrie a Spitalului Raional Soroca.

Articolul precedentVIDEO: Au luptat peste 22 de ore cu incendiul de la gunoiștea municipală din Soroca
Articolul următorConsiliul Raional Soroca anunță concurs pentru ocuparea unei funcții publice vacante
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.