Alexandru GANEA: „Sunt bucuros că am avut și am oportunitatea de a colabora cu „Observatorul de Nord”, ziarul care ține cont de necesitățile oamenilor”

0
1522

Soroceanul Alexandru Ganea a ales să fie alături de „Observatorul de Nord” încă din anul 1998. La începuturi, pur și simplu, din considerente „mercantile” or, redacția ziarului era amplasată în aceeași clădire cu Fabrica de confecții „Dana”, unde acesta activa în funcție de mecanic. Ulterior, Alexandru a devenit un cititor fidel al ziarului, dar și un furnizor stabil de publicitate, dat fiind faptul că acordă populației servicii de reparație a mașinilor de cusut.

„Încerc să ajut cetățenii orașului și satelor din raion, fiindcă în Soroca nu mai există ateliere de reparație a mașinilor de cusut, iar în multe gospodării mai găsești și astăzi astfel de utilaje marca „Singer” sau „Podolsk”, poate mai învechite moral, dar la fel de utile pentru un meșter adevărat”.

Alexandru Ganea, mecanic cu o vechime în muncă de 30 de ani, spune că la începuturi îi era greu să ajungă la clienți, și invers – acei, care aveau nevoie de ajutorul lui nu știau unde să-l găsească, dar soluția era mai aproape decât își putea imagina – în persoana vechiului său prieten, „Observatorul de Nord”, care la paginile de publicitate avea și rubrica „Servicii”. A fost nevoie de un singur pas ca Alexandru să devină prietenul ziarului pentru totdeauna. „Observatorul de Nord”, prin rubricile sale de publicitate acordă un sprijin enorm atât nouă, celor care prestăm serviciu/vindem/cumpărăm, dar și celor care au nevoie de serviciile noastre. Sunt bucuros că am avut și am această oportunitate și că colectivul ziarului ține cont de necesitățile oamenilor. Cu siguranță, și mai departe voi colabora cu ziarul, lucru pe care îl propun și altor oameni, care au ce să spună celor din jur, care pot acorda servicii de care lumea are nevoie. Mulțumesc, „Observatorul de Nord”, spune Alexandru.

Altfel, exemplul lui Alexandru Ganea nu este unul singular și, drept dovadă, în numerele viitoare vom veni cu alte colaborări de succes.


Articolul precedentGino are 22 de ani și 3 luni și a fost desemnat cel mai bătrân câine din lume
Articolul următorIon Robu: „Cartea „Satul cu 25 de mori” este o descoperire pentru mine”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.