Aleșii locali din Soroca sunt în ședință, o parte dintre ei încalcă hotărârea Comisiei raionale Extraordinare de Sănătate Publică / VIDEO

0
533

Consilierii municipali s-au întrunit într-o ședință ordinară cu mai multe subiecte la ordinea de zi. Printre acestea sunt și audierea Raportului privind executarea bugetului Primăriei Soroca pentru I semestru al anului 2021, acordarea premiului unic primarului Lilia Pilipețchi, cu prilejul aniversării a 55 de ani, cu privire la permisiunea de exploatare a sondelor de la Egoreni de către SA „Regia Apă-Canal Soroca”, defrişarea arborilor din spaţiile verzi ale municipiului Soroca, decorarea sportivilor și antrenorilor din Soroca, aprobarea Regulamentului Centrului de informare și servicii pentru cetăţeni și a listei serviciilor prestate de acesta și altele. 

Cu toate că prin Hotărârea nr. 48 din 23 septembrie 2021 a Comisiei raionale Extraordinare de Sănătate Publică este obligatorie purtarea măștilor de protecție în toate spațiile publice închise, unde masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul, o parte dintre consilieri încalcă deliberat această prevedere. Urmăriți secvențe video în direct de la ședință, transmise pe platforma euparticip.md.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.