Albastru, verde, roșu și galben – culorile care te fac să pari mai slab(ă)

0
55

Culorile în sine nu au un efect-miracol când vine vorba de siluetă, dar totuşi poţi încerca câteva trucuri care păcălesc ochiul şi te pot face să pari mai suplu, transmite dcnews.ro potrivit marketingaccesspass.com

În plus, există unele asocieri între culori și comportamente alimentare sau starea de bine, care pot influența indirect obiceiurile alimentare și astfel, procesul de slăbire. Aceste asocieri sunt în principal legate de psihologia culorilor și pot varia de la individ la individ. Iată câteva exemple:

Albastru

Albastrul este adesea considerat o culoare care poate reduce apetitul. Se spune că este asociat cu senzația de calm și relaxare, ceea ce poate ajuta la controlul poftei de mâncare. Cu toate acestea, nu există dovezi solide care să susțină că expunerea la albastru în mod direct duce la pierderea în greutate. Dar, dacă te îmbraci în albastru, să nu te mire dacă cei din jur te vor întreba cum ai reuşit să slăbeşti!

Verde

Verdele este asociat cu sănătatea și natura. Este culoare care poate stimula alegerea alimentelor sănătoase, cum ar fi fructele și legumele. Prin urmare, un mediu bogat în verde poate promova obiceiuri alimentare mai sănătoase. În plus, hainele de culoare verde, spun psihologii, duc cu gândul la sănătate deci la trup atletic.

Roșu și galben

Aceste culori sunt adesea asociate cu stimularea apetitului și pot face ca alimentele să pară mai atrăgătoare. De aceea, multe lanțuri de restaurante folosesc nuanțe de roșu și galben în designul lor pentru a stimula apetitul clienților. Şi îmbrăcămintea de culoare roşie pot face femeile să pară mai atrăgătoare, cu linii ale corpului mai definite chiar şi acolo unde există un pic de burtă sau şolduri ceva mai proeminente.

Este important să rețineți că influența culorilor asupra obiceiurilor alimentare variază de la individ la individ și poate fi afectată de factori precum cultură, experiențe personale și preferințe individuale. Cel mai important aspect al procesului de slăbire este să adoptați o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos, dar și să consultați un profesionist în domeniul sănătății pentru sfaturi personalizate. Nu există o culoare magică care să vă facă să slăbiți sau să păreţi mai slabi, ci mai degrabă este vorba despre alegerile alimentare și obiceiurile zilnice care vor atrage după sine rezultate reale şi de durată.

Articolul precedentO metodă șocantă pentru a scăpa de gălăgia de la vecini
Articolul următorSă facem ca destinul să-i zâmbească și lui Ruslan Rotari
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.